MEISTÄ

SOPIVAN SÄRMÄ, MUKAVASTI RENTO

ASENNETTA VUODESTA 2010

Arctic 247 Gym on 2010 perustettu perinteinen 900 neliön kuntosali, joka on varusteltu monipuolisilla kuntosalilaitteilla. 

Toiminnallisella puolella käytössäsi on varusteet, jotka mahdollistavat monipuolisen treenin. Sali sopii kaikentasoisille treenaajille aina aloittelijoista kilpa-tason kuntoilijoihin.

Tiloissamme toimii useita Personal Trainereita, hieroja ja fysioterapeutti. Tutustu meihin!

MIKA HILTUNEN

Arctic 247 Gymin yrittäjä Mika Hiltunen innostui kuntosalitreenaamisesta vuonna 1988. Mika on kilpaillut  aktiivisesti 14 vuotta vahvamies-kisoissa ja voimannostossa. Mikalta saat monipuolisesti neuvot monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija.

JARI TAPIO

Jari on rovaniemeläinen fysioterapeutti, kouluttaja ja valmentaja. Hän on toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2013 ja hänen halunsa tarjota parasta mahdollista apua asiakkailleen on kuljettanut häntä jatkokouluttautumassa ympäri Eurooppaa. Jari vastaanottaa asiakkaita Arctic 247 Gymin tiloissa sekä Kehonhuoltamo FixItin omissa tiloissa Rovaniemen keskustassa. 

Kehonhuoltamo FixItin toimipiste sijaitsee Rovaniemen keskustassa osoitteessa Koskikatu 18 A 2.

KEHONHUOLTAMO FIXIT

Puh. 040 145 1131

Sähköposti: info@kehonhuoltamo.fi

Voit laittaa viestiä myös Whatsappissa.

JANITA JUUJÄRVI

Janita on rovaniemeläinen Personal Trainer ja Suomen Fitnessurheilu Ry:n fitnessvalmentaja. Janitan valmennustoimintani keskittyy pääsääntöisesti kuntosaliharjoitteluun, mikä onkin yhdistettynä oikeanlaiseen ruokavalioon yksi parhaista keinoista muokata kehoa.  
 
Olipa tavoitteenasi lihasmassan lisäys, rasvamassan vähentäminen, kiinteytyminen, elämäntaparemontti tai mikä tahansa, autan sinua siinä. Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva paketti!
 
Puh. 045-6387282
Sähköposti: janita@jjtraining.net
 

Ota yhteyttä